Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@07:26:17 GMT

شباهت چسب ناخن و قطره چشم حادثه آفرید! +عکس

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۸۴۲۴

شباهت چسب ناخن و قطره چشم حادثه آفرید! +عکس

 باشگاه خبرنگاران: به نقل از اخبارک؛ ویلیامز قصد داشت به خاطر درد چشمش قطره مخصوص چشمی را که همیشه از آن استفاده می‌کرد را دوباره در چشمش بریزد. او با چشمانی بسته دستش را به سمت کیف خود دراز کرد و ظرف کوچک قطره چشم را برداشت. او یک بطری کوچک چسب ناخن هم در کیفش داشت تا ناخن‌های شکسته اش را درست کند. ویلیامز این دو بطری کوچک را با هم اشتباه گرفت و حادثه وحشتناکی رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویلیامز خیلی دیر متوجه اشتباه خود شد. او گفت: " کور شده بودم. قطره چسب در چشمم ریخته شده بود، من سعی کردم آن را پاک کنم. چشمانم را محکم بستم. شروع کردم چشمانم را با آب سرد می‌شستم و سعی کردم پلک هایم را از هم باز کنم، اما نتوانستم. "

ویلیامز چشمانش را در کاسه آب گذاشت که درکتر گفت این کار او تصمیم خوبی بوده است. همانطور که چشم پزشک در Beaumont Health در میشیگان گفت: "اگر هر چیزی را اشتباهی به چشم خود زدید، بهترین کار این است که چشم‌ها را با آب بشویید. یک بطری شیر یا ریختن آب روی چشم باعث درد و سوزش می‌شود، اما شما با این کار می‌توانید بینایی خود را حفظ کنید. "

شباهت بین چسب ناخن و قطره چشم حادثه آفرید! [کلیک و کشیدن برای جابجایی]

ویلیامز به بیمارستان منتقل شد و در آنجا پزشکان لنز چشمش را که روی آن چسب ناخن بود برداشتند. پزشکان مجبور شدند قسمت بالایی پلک را برگردانند و بکشند تا لنز برداشته شود.

ویلیامز گفت که دیگر هرگز قطره‌های چشمی و چسب ناخن را در کیف خود نگه نمی‌دارد و احتمالاً دیگر از چسب ناخن استفاده نخواهد کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: قطره چشم چسب ناخن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی
  • برخورد ۳ دستگاه خودرو حادثه آفرید
  • شباهت عجیب دانیال حکیمی و پسرش
  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • شکار دیدنی مار کبرا با بطری
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو